Om mig

NINA SVEDLUND

grafisk formgivare / stockholm

OM MIG

Hej, jag heter

Nina svedlund


Jag är en grafisk formgivare i Stockholm med lång erfarenhet av arbete i att framställa kreativa lösningar.Jag är en person som arbetar med mitt största intresse. Med mångårig arbetslivserfarenhet inom färg och form ser jag mig som en formsäker och effektiv person. Jag har lätt kan sätta mig in i olika projekt som kräver en träffsäker formgivare för att nå de uppsatta mål.


Mitt nuvarande arbete är grafisk formgivare på ett företag som arbetar med produktmedia. Med stor kontakt med välkända varumärken och företag/organisationer är jag van att arbeta efter flera olika formspråk. Detta gör att jag är grymt flexibel och anpassningsbar till både korta och långa ledtider, små och stora projekt. Jag utför grafiska arbeten som produktkataloger, produktfotografering, original, korrektur, produktskisser, foldrar, fotoredigering, och annonser. Hanterar vant arbetet från ax till limpa.


Jag är van att prestera i ett högt tempo med snabba puckar och vändningar. Som person är jag strukturerad, ansvarsfull, driven och prestigelös. Om oplanerade saker händer i ett projekt är jag en problemlösare.


Det är viktigt för mig att skapa och få nya utmaningar för att utveckla mig själv i mitt arbete. Jag ser mig själv som en bra lagspelare som involverar och lyssnar på alla i projektet.


Jag är född '77 och uppvuxen i Ljusdal, Hälsingland, och hamnade i huvudstaden '03. Förutom färg och form är mina intressen musik och jag försöker uppleva det live så mycket jag kan. Började även att dansa bugg för några år sedan. Ljudböcker håller mig sällskap.

NINA SVEDLUND

grafisk formgivare / stockholm

Tel: 070 - 58 06 234